Frequently Asked Questions

Wat is Wereldshirts.nl?

Wereldshirts is een inspirerende webshop met daarin T-shirts en slippers die bedrukt zijn met toepasselijke foto’s, teksten of ontwerpen.

Hoe lang bestaat Wereldshirts al?

We bestaan al sinds 2008 maar in 2015 hebben we de site een grote make-over gegeven en een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo zijn we nu op Facebook te vinden en hebben we naast onze T-shirts ook teenslippers in het assortiment opgenomen.

Kan ik de producten aanpassen?

Jazeker. Van de meeste producten kun je de kleur kiezen nadat je het artikel hebt aangeklikt. Daarnaast hebben de meeste kledingstukken verschillende maten waaruit gekozen kan worden. En bij sommige producten waar alleen een tekst op staat, kun je kiezen om de tekst aan te passen. In dat geval kun je zelf een hele nieuwe tekst bedenken of bijvoorbeeld de naam van iemand of een persoonlijke boodschap toevoegen.

Waar komen de producten vandaan?

We werken samen met Spreadshirt. Dit Duitse bedrijf levert alle producten en verzorgt de opdruk. Spreadshirt garandeert dat alle producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en op verantwoorde wijze worden geproduceerd.

Wat is de levertijd van een bestelling?

We werken niet met voorraden en elk product wordt pas gemaakt nadat het besteld is. Daardoor is de levertijd iets langer dan gemiddeld: tussen de 3 en 5 werkdagen. Maar het  betekent ook een hele prettige en nauwkeurige aandacht voor jouw bestelling.

Wat als ik niet blij ben met een bestelling?

We kunnen het ons moeilijk voorstellen dat je niet blij gaat zijn met onze producten. Maar mocht dat het geval zijn, dan mag je conform de regels van Spreadshirt een bestelling retour zenden binnen 30 dagen.

Wie zitten er achter Wereldshirts?

Dit project is een initiatief van een leuk stel (al zeggen we het zelf) dat reizen in het bloed heeft. We hebben op verschillende plekken in de wereld gewoond en altijd veel gereisd. In 2014 zijn we verhuisd naar Zuid-Spanje waar we de zee als voortuin hebben en de bergen als achtertuin. Vanuit dit paradijselijke plekje doen houden we ons bezig met deze webshop.

Waar kan ik terecht met suggesties, complimenten of andere opmerkingen?

Je kunt een e-mail sturen naar Wereldshirts. Ook zijn we te vinden op Facebook.